Banner
  • Home
  • HWC Personeelsdiensten

Over ons

HWC is in 2001 opgericht door Wim Zegers, in het Brabantse Reek. Met ons team zijn wij hoofdzakelijk actief in Noordoost-Brabant, met medewerkers in vele bedrijfstakken en disciplines. Op dit moment zijn onze mensen onder andere werkzaam in horeca, productie, weg- en waterbouw, meubelindustrie, bouw, transport en metaal. Het opleidingsniveau varieert van VMBO tot HBO.

Wij zijn een (h)echt familiebedrijf met een regionale focus. Onze kracht: korte lijnen en sterke mate van betrokkenheid. U hebt bij ons een vast contactpersoon die er alles aan doet om u te ontzorgen.

HWC is lid van de NBBU en VCU- en NEN 4400-1 gecertificeerd. Ook dat onderstreept dat we een betrouwbare partner zijn voor werkgevers en werknemers.

 

 

Bezoek ons

Schaijksestraat 3
5375KC Reek

Bel ons:

0486-422307

Visie

HWC is ervan overtuigd dat je echt thuis moet zijn in de (regionale) arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Vandaar onze focus op de regio Noordoost-Brabant, waarin we als bedrijf en familie onze roots hebben. Hier weten we wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf.

 

Missie

HWC helpt mensen aan een goede baan en bedrijven aan de juiste mensen. En dat onder de beste condities.

We zoeken voor alle partijen naar de meest gunstige vorm (uitzenden, detacheren) en zorgen er voor dat alles uitstekend geregeld is; zowel juridisch als praktisch. Hierbij zijn we zeer servicegericht en nemen we u als klant zo veel mogelijk taken uit handen.