Banner
  • Home
  • Voor werkgevers

Onze diensten

Er zijn diverse redenen om contact op te nemen met HWC personeelsdiensten:

  •  U bent op zoek naar tijdelijk personeel om een piek op te vangen;

  • U bent op zoek naar vaste medewerkers, maar deze kunt u niet vinden of u hebt geen tijd voor het sollicitatieproces;

  • U wilt liever geen loonadministratie voeren en verzekeringen afsluiten voor uw personeel;

  • U wilt graag iemand inschakelen die jarenlange ervaring heeft en goed is in het zoeken van de juiste kandidaat. 

Zo zijn er nog veel meer redenen om HWC Personeelsdiensten in te schakelen. Wij vertellen u hier graag over onder het genot van een goede bak koffie. HWC Personeelsdiensten heeft als kernpunten flexibiliteit en het ontzorgen van jou als werkgever. Daarnaast gaan wij altijd voor een langdurige klantrelatie. Wij zijn er trots op dat zodra u zaken met ons doet, u in bijna alle gevallen altijd zaken met ons blíjft doen.

HWC personeelsdiensten werkt met korte lijnen en direct contact. Hierdoor kunnen wij u altijd een zeer marktconform tarief aanbieden. 

Bent u op zoek naar het beste personeel voor uw vacatures? Ik vertel u graag op welke manier HWC Personeelsdiensten u kan helpen.

Uitzenden

 

Het werken met uitzendkrachten heeft veel voordelen. Het belangrijkste pluspunt is dat uw mensen gericht kunnen beginnen op het moment dat u ze echt nodig hebt. U wordt met uitzendkrachten dus heel flexibel in uw personeelsbeleid. Een ander pluspunt: een uitzendkracht is niet bij u in dienst. HWC is de officiële werkgever. Wij zijn daarmee ook voor de uitbetaling van salaris, afdracht van fiscale premies en heffingen, betaling van vakantiedagen, doorbetaling bij ziekte, de verstrekking van een jaaropgave en al die andere rompslomp die een werkgever voor de kiezen krijgt. Het enige dat u als opdrachtgever te hoeft te doen, is de controle van het juiste aantal gewerkte uren.

Werving en selectie

Werving en selectie is vaak een tijdrovende bezigheid binnen uw bedrijf. Wij helpen u met een persoonlijke aanpak om te zorgen voor de juiste mensen op de juiste positie binnen uw bedrijf. Wij zoeken voor u de juiste match en letten daarbij op persoonlijkheid, unieke kennis en kunde. Onze persoonlijke aanpak richting de kandidaten garandeert u de juiste werknemer op de juiste positie.

Wilt u nieuwe collega's direct in dienst nemen? Die vinden wij voor u. Wij nemen de werving en selectie uit handen. Wij kennen de beste kandidaten, u kiest. Wilt u geen risico lopen? Dan kan de kandidaat altijd op uitzendbasis aan de slag. Zo heeft u maximale zekerheid vooraf.

 

Detacheren

 

De gedetacheerde is in dienst bij HWC en wordt uitgeleend aan een ander bedrijf. Ook bij werkzaamheden van de opdracht blijft de gedetacheerde in loondienst bij HWC.

Detacheren is een manier om hoogopgeleide medewerkers aan uw bedrijf te binden, zonder dat u ze in loondienst neemt. De gedetacheerde heeft vaak al ervaringen bij andere opdrachtgevers en daardoor voegt hij/zij daadwerkelijk iets toe aan uw organisatie. Detacheren betreft meestal een bepaalde periode. Na een sollicitatiegesprek bepalen beide partijen of er een goede basis is om samen te werken. Het grote voordeel is dat u niet vast zit aan een dure kracht en u houdt uw team alert en up-to-date.

Onze keurmerken