Ben je op zoek naar een baan?

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN BAAN?

JOUW BAAN

Voordelen

Werken via HWC heeft vele voordelen. Om te beginnen is het allang niet meer zo dat je bij ons alleen maar terecht kunt voor een tijdelijke baan. Wij verzorgen namelijk ook de werving en selectie voor diverse bedrijven die op zoek zijn naar werknemers voor langere tijd. Vaak met uitzicht op een vaste aanstelling.

Werken via HWC kan ideaal zijn om ervaring op te doen. Je krijgt te maken met verschillende bedrijven en daarmee vergroot je je netwerk flink. Bovendien is uitzendwerk ideaal om je te orienteren op de arbeidsmarkt en te ontdekken wat het best bij jou past.

Vast contract

Veel werkgevers zijn terughoudend met jaarcontracten of vaste aanstellingen. Dat geld voor elk opleidingsniveau. Uit landelijk onderzoek van het uwv blijkt dat er weinig verschil zit tussen een tijdelijk contract of werk op uitzendbasis. Na 2 jaar heeft 70% nog een baan. Na die 2 jaar krijgt 15% van de uitzendkrachten een vast contract. Voor mensen met een tijdelijk contract ligt dat percentage met 18% net iets hoger.

Snel en goed

Onze medewerkers bemiddelen bij jou zoektocht naar een passende baan. Of dat nu via detachering of uitzenden is; altijd zijn we op zoek naar de beste match tussen jou en een opdrachtgever. Net als jij zijn wij erbij gebaat dat je zo snel mogelijk op je plek zit.

Vaste contactpersoon

Jou belang is ook ons belang. Dat lukt alleen als we je goed kennen. Daarom heb je bij HWC een vast contractpersoon. Het is belangrijk dat je een goede sollicitatiebrief schrijft met een uitgebreide motivatie. Als je dat moeilijk vind, willen we je daarbij natuurlijk graag helpen.

Uitgebreid netwerk

We zijn met name actief in de regio Noordoost-Brabant met grofweg een straal van 30 kilometer rondom Reek. Hier hebben we een uitgebreid netwerk in vrijwel alle branches van bouw tot gezondheidszorg. Of het nu gaat om een full- of part-time baan, voor korte of voor lange tijd; we zijn van alle markten thuis!

Gewenste baan 

HWC bemiddelt tussen iedereen die op zoek is naar een baan en bedrijven die op zoek zijn naar werknemers. Dat kan zijn vanuit een bestaande baan, maar ook omdat je werkeloos bent, gepensioneerd of anderszins een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. We doen altijd ons uiterste best jou aan je gewenste baan te helpen.

Betrouwbare organisatie

HWC is lid van de brancheorganisatie NBBU en VCU- en NEN 4001- gecertificeerd.

Onze CAO

Klik hier om de NBBU-CAO te downloaden. De CAO is tevens beschikbaar in het EngelsDuits en Pools.

Vragen?

Neem contact op met een van de medewerkers op kantoor of als je al bent ingeschreven met je vaste contactpersoon op telefoon 0486-422307 of mail naar info@hwcbv.com.

Vervoersector

Speciaal voor de vervoerssector in HWC Transport opgericht. Hiermee zijn we aangesloten bij de CAO van beroepsgoederenvervoer en garanderen we voor werkzoekenden uit deze sector de continuering van het reeds opgebouwde pensioen.