De juiste match

We zoeken voor alle partijen naar de meest gunstige vorm (uitzenden, werving en selectie en detacheren) en zorgen er voor dat alles uitstekend geregeld is; zowel juridisch als praktisch. Hierbij zijn we zeer servicegericht en nemen we u als klant zo veel mogelijk taken uit handen. U als klant kunt zich hierdoor focussen op uw ondernemerschap, tijd en geld besparen en risico’s minimaliseren.

HWC Personeelsdiensten heeft als kernpunten flexibiliteit en het ontzorgen van u als werkgever. Onze kracht: korte lijnen en sterke mate van betrokkenheid. U hebt bij ons een vast contactpersoon die er alles aan doet om u te ontzorgen.

Flexibiliteit

Wij geloven in de kracht van flexibilisering. HWC Personeelsdiensten is een flexibele dienstverlener. Zelf deze flexibilisering in handen nemen kost vaak (te) veel tijd en energie. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis. Door jarenlange ervaring begrijpt HWC Personeelsdiensten de personeelsvraagstukken en dilemma’s waar u als ondernemer mee te maken heeft. Wij begrijpen precies wat u beweegt als ondernemer.

HWC Personeelsdiensten is een transparante business-partner waarbij u de werving en selectie van uw personeel met een gerust hart uit handen kan geven.

Wanneer de bestaande personele bezetting in bepaalde periodes niet voldoet of werknemers aannemen nog niet nodig is, biedt flexibele inzet van werknemers  de oplossing.

Persoonlijkheid en korte lijnen. 

HWC Personeelsdiensten staat voor persoonlijkheid. Mensen zijn ons werk. Daarom willen wij graag dichtbij zijn. Dicht bij onze opdrachtgevers en bij onze werknemers. Wij zijn daarom met name actief in de regio Noordoost-Brabant met grofweg een straal van 30 kilometer rondom Reek.

HWC personeelsdiensten is ervan overtuigd dat je echt thuis moet zijn in de (regionale) arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Vandaar onze focus op de regio Noordoost-Brabant, waarin we als bedrijf en familie onze roots hebben. Hier weten we wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf.

Actiegericht en no-nonsense. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Met beide benen op de grond en handen uit de mouwen.