slimmer werken binnen de arbeidsmarkt

Publicatiedatum 7 november 2022
Wijzigingsdatum 7 november 2022

HWC Uitzendbureau heeft sinds een aantal maanden een nieuwe naam. Wij gaan verder als HWC personeelsdiensten. Waarom wij dit doen? Wij willen meer aanbieden dan alleen uitzendwerk.


Samen met 4 andere partijen is onze visie; Iedereen verdiend een plek op de arbeidsmarkt.
Wij willen alles rondom het begeleiden van mensen naar werk samenbrengen op 1 locatie. Een laagdrempelige plek waar werkzoekenden en mensen met vragen over werk gewoon binnen kunnen lopen.

Als je ondersteuning nodig hebt op het gebied van werk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om werk zoeken, re-integreren of je hebt een zetje in de rug nodig, wij hebben straks alles onder 1 dak.

Wij willen dat mensen worden geholpen in hun behoefte. Een leuke baan, een opleiding volgen, gekoppeld worden aan een coach of jobcoach, noem maar op. Dit alles werd al gedaan, maar doordat alles onder 1 dak komt te zitten, zijn er korte lijntjes en kunnen we zo de juiste hulp geven bij een goede plek op de arbeidsmarkt.

Deze plannen zijn nog in ontwikkeling. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. Blijf ons volgens voor updates over deze plannen.