De beurs biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met een breed scala aan bedrijven uit de regio, nieuwe contacten te leggen en meer te leren over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. U kunt ook deelnemen aan interessante seminars en workshops die gericht zijn op het verbeteren van uw bedrijfsprestaties en het vergroten van uw zakelijke kansen

HWC deelnemer Maasvallei mega expo.

Publicatiedatum 17 april 2023
Wijzigingsdatum 17 april 2023

De beurs biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met een breed scala aan bedrijven uit de regio, nieuwe contacten te leggen en meer te leren over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. U kunt ook deelnemen aan interessante seminars en workshops die gericht zijn op het verbeteren van uw bedrijfsprestaties en het vergroten van uw zakelijke kansen.

HBZ-Consultancy is een dienst die door HWC Personeelsdiensten wordt aangeboden en die gericht is op het adviseren van organisaties op het gebied van personeelszaken. Van eventuele subsidieaanvraag tot en met het uitvoeren van uw plan van aanpak ten behoeve van uw werknemers op het gebied van ontwikkelen en scholing, wij regelen voor u het gehele traject.

Uiteraard, hebben wij als HWC Personeelsdiensten ook een stand en bieden wij u de mogelijkheid meer te weten te komen over onze diensten op het gebied van personeelsdiensten. Wij staan klaar

om uw vragen te beantwoorden en met u te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste personeelsoplossingen voor uw bedrijf.

De beurs vindt plaats op 20 april a.s. van 16.00 tot 21.00 bij Van der Valk, Raamweg 10 te Cuijk.

 

Bent u geïnteresseerd? U kunt gratis deelnemen aan Maasvallei mega expo.
kaartjes zijn te bestellen via onderstaande link

https://tickets.megaexpo.nl/