Onze nieuwsberichten

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist op het gebied van recruitment performance.

Filter op

WATERLEIDING ONDER A59 DOOR

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Auteur HWC personeelsdiensten
HEESCH/OSS – Het is een opmerkelijk project op de grens van Heesch en Oss. Er wordt een nieuwe hoofdwaterleiding aangelegd en dinsdag moest daarvoor een buis van 750 meter lang onder de A59 worden doorgetrokken.
Lees meer

Met gepaste trots

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat we ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn.
Lees meer

Passend werk voor iedereen bij HWC uitzendorganisatie

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Auteur HWC personeelsdiensten
Artikel uit de plaatselijke krant. Bij diverse bedrijven in de regio werken mensen die geplaatst zijn via HWC personeelsdiensten. Eigenaar Wim Zegers timmert al 5 jaar aan de weg. Hij kan iedreeen helpen werkloze, herintreders, huismoeders, jongeren met een Wajong-uitkering, statushouders, noem maar op. "bij een vacature zoeken we personeel en ben je werkloos dan gaan we op zoek naar een geschikte baan", stelt hij.
Lees meer

Een partner voor de lange termijn!

Publicatiedatum 29 juni 2022
Auteur bedrijvig maashorst
Lees meer

Vanaf 2025 certificeringsplicht voor uitzendbureaus

Publicatiedatum 14 september 2022
Een verplichte certificering voor het uitlenen van werknemers is een nuttig instrument om werknemers te beschermen en een gelijk speelveld te creëren
Lees meer

slimmer werken binnen de arbeidsmarkt

Publicatiedatum 7 november 2022
HWC Uitzendbureau heeft sinds een aantal maanden een nieuwe naam. Wij gaan verder als HWC personeelsdiensten. Waarom wij dit doen? Wij willen meer aanbieden dan alleen uitzendwerk.
Lees meer
Vorige
1 2