Onze nieuwsberichten

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist op het gebied van recruitment performance.

Filter op

HWC deelnemer Maasvallei mega expo.

Publicatiedatum 17 april 2023
De beurs biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met een breed scala aan bedrijven uit de regio, nieuwe contacten te leggen en meer te leren over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. U kunt ook deelnemen aan interessante seminars en workshops die gericht zijn op het verbeteren van uw bedrijfsprestaties en het vergroten van uw zakelijke kansen
Lees meer

NBBU akkoord met bonden over uitzend-cao

Publicatiedatum 13 februari 2023
Auteur nbbu.nl
De NBBU en ABU hebben een akkoord bereikt met de vakbonden FNV,CNV en DE Unie over een nieuwe CAO voor uitzendkrachten. Hiermee wordt er opnieuw een flinke stap gezet in de richting van gelijkwaardige beloning van uitzendkrachten. Er zijn in de nieuwe CAO ook afspraken gemaakt voor de arbeidsongeschiktheidsbepaling die voor de lange termijn zowel juridisch, politiek als maatschappelijk houdbaar zijn. 
Lees meer

slimmer werken binnen de arbeidsmarkt

Publicatiedatum 7 november 2022
HWC Uitzendbureau heeft sinds een aantal maanden een nieuwe naam. Wij gaan verder als HWC personeelsdiensten. Waarom wij dit doen? Wij willen meer aanbieden dan alleen uitzendwerk.
Lees meer

Vanaf 2025 certificeringsplicht voor uitzendbureaus

Publicatiedatum 14 september 2022
Een verplichte certificering voor het uitlenen van werknemers is een nuttig instrument om werknemers te beschermen en een gelijk speelveld te creëren
Lees meer

Een partner voor de lange termijn!

Publicatiedatum 29 juni 2022
Auteur bedrijvig maashorst
Lees meer

WATERLEIDING ONDER A59 DOOR

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Auteur HWC personeelsdiensten
HEESCH/OSS – Het is een opmerkelijk project op de grens van Heesch en Oss. Er wordt een nieuwe hoofdwaterleiding aangelegd en dinsdag moest daarvoor een buis van 750 meter lang onder de A59 worden doorgetrokken.
Lees meer
Vorige
1 2