werken tijdens de kerstdagen? maak er een feestje van - 5 tips

Publicatiedatum 22 december 2023
Wijzigingsdatum 22 december 2023

Bij HWC weten we dat werken tijdens de kerstperiode niet saai hoeft te zijn. Integendeel, het kan een sprankelende tijd zijn waarin werk en plezier hand in hand gaan. Wij geven je 5 tips om van het werken met de feestdagen een feestje te maken. 

1. Ga voor fout.

Upgrade je werkoutfit met een kleurrijke kersttrui. Het brengt niet alleen een glimlach op je gezicht, maar ook op dat van je collega's.

2. eten hoort er bij.
Breng wat zelfgemaakte lekkernijen mee naar het werk. Of het nu gaat om feestelijke koekjes, hartverwarmende soepen of iets anders, het delen van lekkernijen creëert een gezellige sfeer en versterkt de teamgeest.

3. kerstversiering kan overal.
Versier de koffieautomaat met slingers, hang lampjes in de kantine. Of je nu op kantoor zit of werkt in de bouw. overal kun je wel wat versieren. 

4. Schrijf een kerstkaart voor een collega.
Een persoonlijke boodschap van waardering draagt bij aan een positieve werkomgeving en versterkt de banden tussen teamleden.

5. lekker mee zingen. 
Laat je favoriete kerstmuziek spelen terwijl je werkt. Het creëert niet alleen een ontspannen sfeer, maar verhoogt ook de productiviteit. Een beetje muzikale vreugde maakt het werk aangenamer!

Dus waar wacht je nog op? Haal die versieringen tevoorschijn, zet de radio aan en maak van de kerst een feestje. Het resultaat? Een werkdag vol gezelligheid.