HWC publiceert voor het goede doel. Wim , Diny en dochter Marion lopen de vierdaagse voor de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting. Marion beschrijft waarom zij voor deze stichting lopen.

Lopen voor lucht

Publicatiedatum 21 februari 2022
Wijzigingsdatum 17 maart 2022

HWC publiceert voor het goede doel. Wim , Diny en dochter Marion lopen de vierdaagse voor de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting. Marion beschreven waarom zij lopen voor deze stichting.
Hoi, mijn naam is Marion van de Laar, 32 jaar jong en ik heb Cystic Fybrose (taaislijmziekte). Ik ga dit jaar de vierdaagse van Nijmegen lopen en ik ben van plan dat kruisje op te gaan halen! Samen met mijn vader en moeder ga ik deze uitdaging aan.

Ik stel graag doelen voor mezelf en wil deze dan ook doelen behaald. Als mensen zeggen 'kan je dat wel?' laat ik graag zien dat je met wilskracht en optimisme de hele wereld aan kunt en je niet moet vergeten te dromen.

Ik wil de N vierdaagse gaan lopen om geld op te halen voor onderzoek naar Cystic Fybrosis zodat wij niet tientallen pillen per dag hoeven te slikken om in te leven te blijven. Op dit moment ligt de levensverwachting van CF-patiënten rond de 45-50 jaar. Ik wil dat wij net zoveel kans maken om oud te kunnen worden net als ieder ander zonder CF. Ik wil dat wij ook allemaal toekomstdromen kunnen maken.

Met jullie steun kan er geld worden opgehaald voor onderzoek naar nieuwe medicatie en behandelingen. Medicijnen zijn ontwikkelingen binnen handbereik maar nog niet genoeg om ons gelijke kansen te geven. Ik wil daarom vragen mij te helpen een steentje bij te dragen. Dat wij als CF-patiënten nog veel kunnen gaan en dromen kunnen maken!

Liefs, Marion

Wil jij ons ondersteunen in de strijd tegen Cystic Fibrosis

Doneer hier!