Het vinden van personeel is niet altijd even makkelijk. Het lijkt vaak heel makkelijk, maar toch kom je niet snel genoeg aan nieuw personeel. In de huidige arbeidsmarkt ligt personeel niet voor het oprapen. Wij zouden je hier bij kunnen helpen.
5 redenen waarom jij voor ons zou moeten kiezen.

 

5 redenen om te kiezen voor een uitzendbureau.

Publicatiedatum 10 oktober 2022
Wijzigingsdatum 10 oktober 2022

Het vinden van personeel is niet altijd even makkelijk. Het lijkt vaak makkelijk, maar toch kom je niet snel genoeg aan nieuw personeel. In de huidige arbeidsmarkt ligt personeel niet voor het oprapen. Wij zouden u hier bij kunnen helpen.
5 redenen waarom jij voor on s zou moeten kiezen.

 

  1. Ons netwerk.

Wij kennen de arbeidsmarkt op ons duimpje, we hebben een groot duimpje en weten precies hoe we aan de juiste kandidaat kunnen helpen. Zo hebben wij een groot kandidaten bestand. Wij plaatsen de vacatures op onze eigen website, maar ook verschillende tools, om de juiste kandidaten te vinden. Hierbij kunt u denken aan verschillende kanalen, waaronder sociale media en de grotere vacaturebanken.

 

  1. Kennis en ervaring.

Zoeken, benaderen, spreken en verrassen van kandidaten is onze core busniss . Zo moeten er vacatures worden geschreven, Moet er uitgebreid worden besproken en gesprekken worden gevoerd. Vaak bent u snel op zoek naar personeel. Wij als uitzendbureau weten dit en houden hier rekening mee. Met de kennis en ervaring die wij in al die jaren hebben wordt het zoeken naar mensen professioneel en uitvoering uitgevoerd.

 

  1. Je profiteur van meer flexibiliteit

Als u een medewerker vast in dienst neemt kunt u maximaal 3 tijdelijke contracten binnen 3 jaar, met 1 maand proeftijd. Via een uitzendbureau werkt dit anders. Wij als uitzendbureau werken met het Fasensysteem van de NBBU voor arbeidscontracten. Hierdoor kun je je medewerkers langer flexibel inzetten. Lees hier meer over dit fasesysteem.

 

  1. Administratie

 uitvoering u nieuwe werknemer in dienst kan nemen, dient de personeelsadministratie op orde te zijn. Hier komt erg veel bij kijken. Loonadministratie, eventuele pensioenregeling, verzekeringen, enzovoort. Wij als uitzendbureau nemen deze administratieve rompslomp over. Een bijkomend voordeel is dat de (financiële) risico's (gedeeltelijk) bij ons komen te liggen.

  1. Goedkoper dan je denkt.

U denkt waarschijnlijk dat het duurder is om iemand in te lenen via een uitzendbureau. Dit is een bekend vooroordeel van een uitzendbureau. Als u puur kijkt naar de rekening aan het eind van de maand, dan heeft u gelijk. Maar gaat u eens na wat het kost als u al dat werk zelf had moeten doen? U moet een hoop steken in het sollicitatieproces, het maken van papierwerk en de administratie. En wat als uw medewerker ziek wordt, dan zijn de kosten voor u. Net als alle afdrachten en premies waar u aan moet voldoen. Al deze kosten zitten bij een uitzendbureau in het totaaltarief. U weet wat u kunt verwachten en er komen geen extra kosten bij. U medewerker gaat aan het werk en wij doen de rust.

 

Wilt u meer weten? Bel dan gerust voor een afspraak. De koffie staat altijd voor u klaar.