Onze nieuwsberichten

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist op het gebied van recruitment performance.

Filter op

werken tijdens de kerstdagen? maak er een feestje van - 5 tips

Publicatiedatum 22 december 2023
Bij HWC weten we dat werken tijdens de kerstperiode niet saai hoeft te zijn. Integendeel, het kan een sprankelende tijd zijn waarin werk en plezier hand in hand gaan. Hier zijn enkele tips die we hebben
Lees meer

Werk en Welzijn in Balans: Jouw Gids voor Gezondheid op de Werkplek

Publicatiedatum 22 augustus 2023
In de drukte van het moderne werk is het essentieel om je gezondheid te koesteren. Hierbij wat praktische stappen om jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn te ondersteunen terwijl je je jouw carrière nastreeft.
Lees meer

De Kracht van Praktische Beroepen in een High-Tech Wereld

Publicatiedatum 15 augustus 2023
In een tijd waarin technologie overal is, is het belangrijk om niet te vergeten hoe waardevol praktische beroepen zijn. Bij HWC personeelsdiensten begrijpen we dat deze banen van onschatbare waarde zijn. 
Lees meer

Vakantiewerk: Boost je Skills en Beleef een Topzomer!

Publicatiedatum 30 juni 2023
De zomervakantie komt eraan en dat betekent tijd om te relaxen, plezier te maken en... vakantiewerk! Wacht even, vakantiewerk? Ja, echt waar! Vakantiewerk is niet alleen geld verdienen, maar ook een te gekke kans om waardevolle ervaring op te doen en jezelf klaar te stomen voor de toekomst. In dit blog ontdek je waarom vakantiewerk zo tof is voor jongeren zoals jij!
Lees meer

Zijn de kosten van een uitzendkracht hoger dan zelf personeel in dienst nemen?

Publicatiedatum 1 mei 2023
Je bent een bedrijf op zoek naar extra personeel. Je overweegt om personeel in te huren via een uitzendbureau, maar je twijfelt nog of dit de beste optie is. Er zijn namelijk verschillende opties. het in dienst nemen van vast personeel of het inhuren van uitzendkrachten via een uitzendbureau. Beide opties hebben hun voor- en nadelen, waaronder kostenoverwegingen.
Lees meer

HWC kan je helpen bij het (om)scholen naar een nieuwe baan.

Publicatiedatum 22 maart 2023
Heb je een leuke vacature gezien, maar heb je hier nog niet de juiste competenties voor. Dat hoeft bij HWC Personeelsdiensten geen probleem te zijn. Wij kunnen je helpen bij het (om)scholen voor een nieuwe baan. 
Lees meer
Vorige
1 2 3