Onze nieuwsberichten

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist op het gebied van recruitment performance.

Filter op

Lopen voor lucht

Publicatiedatum 21 februari 2022
HWC publiceert voor het goede doel. Wim , Diny en dochter Marion lopen de vierdaagse voor de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting. Marion beschreven waarom zij lopen voor deze stichting.
Lees meer

HWC BEMIDDELINGSBUREAU WINT TENDER GASUNIE VOOR DE INHUUR VAN LASSERS

Publicatiedatum 21 februari 2022
Op vrijdag 16 april 2021 hebben we een contract getekend met Gasunie voor de inhuur van lassers voor haar afdeling Speciale Opdrachten. Na de Europese aanbesteding ‘inhuur lassers’ hebben wij deze opdracht gegund gekregen.
Lees meer

Als Herintredende moeder weer de arbeidsmarkt op.

Publicatiedatum 5 oktober 2022
Fulltime werkende vaders, daar kijkt niemand van op. Maar wil je als moeder fulltime werken, is er toch vaak een oordeel. Wie zorgt er dan voor de kinderen? Maar wat als je kinderen nu wat ouder zijn en niet meer de fulltime zorg van hun moeder nodig hebben?
Lees meer

5 redenen om te kiezen voor een uitzendbureau.

Publicatiedatum 10 oktober 2022
Het vinden van personeel is niet altijd even makkelijk. Het lijkt vaak heel makkelijk, maar toch kom je niet snel genoeg aan nieuw personeel. In de huidige arbeidsmarkt ligt personeel niet voor het oprapen. Wij zouden je hier bij kunnen helpen. 5 redenen waarom jij voor ons zou moeten kiezen.  
Lees meer