Onze nieuwsberichten

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist op het gebied van recruitment performance.

Filter op

Lopen voor lucht

Publicatiedatum 21 februari 2022
HWC publiceert voor het goede doel. Wim , Diny en dochter Marion lopen de vierdaagse voor de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting. Marion beschreven waarom zij lopen voor deze stichting.
Lees meer

HWC BEMIDDELINGSBUREAU WINT TENDER GASUNIE VOOR DE INHUUR VAN LASSERS

Publicatiedatum 21 februari 2022
Op vrijdag 16 april 2021 hebben we een contract getekend met Gasunie voor de inhuur van lassers voor haar afdeling Speciale Opdrachten. Na de Europese aanbesteding ‘inhuur lassers’ hebben wij deze opdracht gegund gekregen.
Lees meer

WATERLEIDING ONDER A59 DOOR

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Auteur HWC personeelsdiensten
HEESCH/OSS – Het is een opmerkelijk project op de grens van Heesch en Oss. Er wordt een nieuwe hoofdwaterleiding aangelegd en dinsdag moest daarvoor een buis van 750 meter lang onder de A59 worden doorgetrokken.
Lees meer

Met gepaste trots

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat we ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn.
Lees meer

Passend werk voor iedereen bij HWC uitzendorganisatie

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Auteur HWC personeelsdiensten
Artikel uit de plaatselijke krant. Bij diverse bedrijven in de regio werken mensen die geplaatst zijn via HWC personeelsdiensten. Eigenaar Wim Zegers timmert al 5 jaar aan de weg. Hij kan iedreeen helpen werkloze, herintreders, huismoeders, jongeren met een Wajong-uitkering, statushouders, noem maar op. "bij een vacature zoeken we personeel en ben je werkloos dan gaan we op zoek naar een geschikte baan", stelt hij.
Lees meer

UItzend werk (n)iets voor jou? Vooroordelen over uitzendwerk

Publicatiedatum 13 juni 2022
Auteur https://www.nbbu.nl
Lees meer
Vorige
1 2