HWC uitzendorganisatie

HWC is in 2001 opgericht door Wim Zegers, in het Brabantse Reek. Wij zijn hoofdzakelijk actief in noordoost-Brabant, met medewerkers in vele bedrijfstakken en disciplines. Op dit moment zijn onze mensen onder andere werkzaam in horeca, productie, weg- en waterbouw, meubelindustrie, bouw, transport en metaal. Het opleidingsniveau varieert van vmbo tot HBO.

Wij zijn een (h)echt familiebedrijf met een regionale focus. Onze kracht: korte lijnen en sterke mate van betrokkenheid. Je hebt bij ons een vast contactpersoon die er alles aan doet om jou te ontzorgen.

HWC is lid van de NBBU en VCU- en NEN 4400-1 gecertificeerd. Ook dat onderstreept dat we een betrouwbare partner zijn voor werkgevers en werknemers.

Missie

HWC helpt mensen aan een goede baan en bedrijven aan de juiste mensen. En dat onder de beste condities.

We zoeken voor alle partijen naar de meest gunstige vorm ( uitzenden, detacheren) en zorgen dat alles uitstekend geregeld is; zowel juridisch als praktisch. Hierbij zijn we zeer servicegericht en nemen we jou als klant zo veel mogelijk taken uit handen.

Visie

HWC is ervan overtuigd dat je echt thuis moet zijn in de (regionale) arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Vandaar onze focus op de regio Noordoost-Brabant, waarin we als bedrijf en familie onze roots hebben. Hier weten we wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor jou en jou bedrijf.

WhatsApp chat