Bent u op zoek naar een baan?

Persoonlijke aanpak

Wij gaan samen met jou op zoek naar een baan die voor jou past.
Jouw baan is binnen handbereik. Doordat HWC Uitzendorganisatie een klein uitzendbureau is, staan we dicht bij u en onze mensen. Wij houden altijd rekeningen met de wensen van u als uitzendkracht. Wij gaan voor u op zoek naar een goede match.

Ervaring in alle branches

HWC Uitzendbureau bemiddelt in alle branches.  Van kantoor, bouw, horeca, industrie, automatisering, logistiek en gezondheidszorg tot techniek. Of het nu gaat om een full- of parttime baan, voor lange of korte tijd: wij zijn van alle markten thuis!

Thuis in de regio

Onze klanten kring bevind zich in een straal van 30 km. Wij zijn al enige tijd actief in de regio. Wij hebben daarom ook goede kennis van de arbeidsmarkt in de regio. Daardoor kunnen we voor jou makkelijk een passende baan vinden. Wij zijn namelijk goed op de hoogte van  de ontwikkelingen binnen jouw werkgebied én we beschikken over de juiste contacten bij verschillende opdrachtgevers.

Altijd op zoek naar een passende baan

Bent u gepensioneerd, heeft u een uitkering of heeft u om een andere reden een achterstand tot de arbeidsmarkt?
Door ons uitgebreide dienstenpakket spelen wij snel in op vraag en aanbod en vinden wij voor u de juiste baan.

Onze CAO

Klik hier om de NBBU CAO te dowloaden. De CAO is tevens in het Engels, Duits en Pools beschikbaar. Bij vragen kunt u contact opnemen met één van de medewerkers bij ons op kantoor. Tel 0486-4222307